З 3 травня стартував проєкт «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ».

https://mon.gov.ua/ua/osvita/doshkilna-osvita/vzayemodiya

На базі ДНЗ №1 “Лісова пісня” наш заклад відкрив групу з дітей старшого дошкільного віку, які не охоплені дошкільною освітою; які є в списковому складі вихованців, але з різних причин не відвідували заклад дошкільної освіти.

Проект «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни. Програма СПІЛЬНО об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором, бізнес-партнерами заради кожної дитини в Україні».

Мета – сприяти набуттю компетентностей дітьми старшого дошкільного віку відповідно до вимог державного стандарту дошкільної освіти (Базового компонента дошкільної освіти) перед вступом до школи, педагогічна підтримка батьків.

Проєкт триватиме до 23.09.2023

#UNICEF

#Асоціація_працівників_дошкільної_освіти

#дошкілля

#unicef_spilno

Міністерство освіти і науки України – ВзаємоДіЯ

Рекомендовані новини